skagentennisklub.dk
Vi har Tobias Lund som ungdomstræner og Bente Lund, der træner voksne begyndere. Klubben er i øjeblikket ikke tilmeldt turneringer.
Udendørs råder vi over 4 baner, som alle har kunstgræs med sand. I 1999 og 2001 var Skagen Tennisklub vært ved Davis Cup, og da spillede vi på nye hardcourt baner.

I 2007 anlagde vi så den første ny kunstgræsbane: Bane 1, den 'nye bane' er en kæmpesucces, og der har virkelig været rift om at komme til at spille på denne bane lige siden. Dens underlag er noget langsommere at spille på end hardcourt banerne, og så er underlaget ”venligere” ved bentøjet, hvad ikke mindst de lidt ældre synes er rart. Kunstgræsbanerne har også den fordel, at man sagtens kan spille på dem, selvom det skulle regne lidt, hvilket også betyder at sæsonen forlænges betydeligt, og vi lader nettet på bane 1 være opstillet vinteren over. Derfor har vi fået lagt kunstgræs på de øvrige baner i maj 2009, 2010 og 2011.

Vores baner udlejes meget til gæster/turister. Vi får mange penge i klubben ad denne vej, så det er en vigtig aktivitet. Se siden med ”Sæsonprogram” Indendørs, hvor vi har én bane i Skagen Tennis- og badmintonhaller og kan leje os ind. Indendørssæsonen er typisk fra ultimo september til medio april. I august/september måned er der tilmelding til indendørstider. Der betales den til enhver tid gældende timepris for leje af bane. Det er således billigere hvis man er 4 om at dele en bane end kun 2. Se også siden ”Sæsonprogram” omkring øvrige aktiviteter.

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til vores kasserer:                                     Bente Lund: tlf. 61107206 – e-mail: belund@skagennet.dk